Jag och min bagge

2014-02-19
21:52:01

Växtvärk
Förra veckan tog jag anställning som hästfrisör och klippte både Lillpapp och Adidaz, Lillpapp var så här nöjd med sin uppdaterade frilla.
 
 
 
Efter klippningen tog jag och Caro med oss Adidaz och Fonell ut på en liten kör tur, Fonell fick gå med på släp efter sulkyn, mycket nöjd med tillvaron.
 
Ponnyekipage
 
Nu växer ponnyn verkligen så det knakar, även jag som ser honom nästan varje dag märker skillnad på hans storlek. Han har också varit oerhört slö senaste veckan. Idag hade han också lite feber och var varm i alla sina fötter - typisk växtperiodåkomma.
 
Vi klickertränade dock lite idag, första gången utomhus. Det var lite si och så med fokuset - finns ju så mycket annat att kika på liksom!
 
 

2014-02-01
10:35:35

Min fina lilla ponny
Igår tömkörde jag helt ensam för första gången. Ledde Fonell till ridplanen och sen tömkörde jag ca 20 minuter, det gick mestadels bra, även om han i början försökte gå ut vid grinden, trots att den var stängd. Styrningen fungerade också lite halvtaskigt om man var på väg i rikting mo grinden. I början strulade han också lite vod halterna, men när allt fungerade fint så slutade jag. 
 
Duktig fin ponnyplutt!
 
Fonellen på stallgången innan tömkörningsturen